Πόρτες Ασφαλείας

Οι Πόρτες Ασφαλείας Porta Block παρέχουν πλήρη ασφάλεια και θωράκιση. Κάθε πόρτα ασφαλείας της PortaBlock αναβαθμίζει την ασφάλειά σας και θωρακίζει τη ζωή σας.

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Porta Block

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Οι Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Porta Block παρέχουν τέσσερα επίπεδα ασφάλειας και θωράκισης, δίνοντας έτσι τετραπλή προστασία και ασφάλεια απέναντι σε κάθε κίνδυνο για την πόρτα σας!

PortaBlock Κλειδαριές Ασφαλείας

Κλειδαριές Porta Block

Η Porta Block συνεργάζεται µε όλες τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες κλειδαριών και σύγχρονων συστηµάτων ασφαλείας στην Ευρώπη.

Από τις παραδοσιακές σιδερένιες κλειδαριές µέχρι τα νέα προηγµένα συστήµατα ηλεκτρονικών καρτών, τα προϊόντα που προσφέρουµε στους πελάτες µας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις στον τοµέα της ασφάλειας.

Επενδύσεις Πορτών Ασφαλείας Porta Block

Επενδύσεις

Η Porta block διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από επιλογές για την επένδυση της πόρτας σας με διάφορα υλικά που μπορείτε να διαλέξεται ανάλλογα με τις ανάγκες και το γούστο σας. Υλικά όπως φυσικό ξύλο, γυαλί ή μάρμαρο μπορούν να δώσουν μια μοναδική εμφάνιση και στυλ στην είσοδο του σπιτιού σας.

Πόμολα Πορτών Ασφαλείας Porta Block

Πόμολα

Καινοτομία στο σχεδιασμό. Σημασία στη λεπτομέρεια. Σε κάθε πόρτα Porta Block, η ασφάλεια και η αντοχή είναι δεδοµένα.

Για τα υπόλοιπα, η επιλογή είναι δική σας! ∆ιακοσµήστε την πόρτα σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, µέσα από µια τεράστια ποικιλία συνδυασµών και προτάσεων σε πόµολα και µπάρες.

Έργα Porta Block

Έργα

Εδώ μπορείτε να δείτε μια σειρά από έργα της εταιρίας Porta Block, διαφόρων κατηγοριών που δείχνουν την μεγάλη γκάμα των υλικών αλλά και στύλ που μπορείτε να δώσετε στην πόρτα σας είτε πρόκειται για την πολυκατοικία, έιτε για το δικό σας σπίτι.