Παρ, 11/25/2016 - 10:33

Μελέτη Ανάλυσης Κινδύνου

Επιθυμώντας να σας παρέχει συνεχώς το καλύτερο στον τομέα της ασφάλειας, η PORTA BLOCK σας προσφέρει μια νέα σημαντική υπηρεσία: την Υπηρεσία Μελέτης και Ανάλυσης Κινδύνου. Ένας ειδικός συνεργάτης μας θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα χαρτογραφήσει τα αδύναμα σημεία του, καθώς και τους παράγοντες που τον καθιστούν λιγότερο ασφαλή και ευάλωτο. Αφού γίνει η σχετική μελέτη, θα σας προτείνει τις καλύτερες εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στη δική σας περίπτωση! Λύσεις που συνδυάζουν δοκιμασμένες τακτικές και τεχνολογία αιχμής. Και πάνω από όλα είναι λειτουργικές και φιλικές προς το χρήστη σε κάθε περιβάλλον, οικιακό ή επαγγελματικό.

Χάρη στα προηγμένα ηλεκτρονικά και μηχανικά συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμού της PORTA BLOCK, αλλά και στο ισχυρό λογισμικό ελέγχου και παρακολούθησης που διαθέτουν, εξασφαλίζετε μία οικονομική αλλά και ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου προστασία από εισβολές με μόνιμα αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προφυλαχθείτε από σημαντικές απώλειες της περιουσίας σας και να αποφύγετε απρόβλεπτα κόστη για την επιχείρηση ή την κατοικία σας.

Και το σημαντικότερο! Κάθε μας πρόταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, αλλά και στον οικονομικό προϋπολογισμό του, είτε πρόκειται για απλές συμβατικές εγκαταστάσεις, είτε για χώρους με περισσότερες απαιτήσεις.