Τρί, 05/30/2017 - 14:48

Συστήματα Ασφαλείας και Παρακολούθησης

Η εμπειρία μας, αλλά και οι γνώσεις που χτίζουμε καθημερινά στον τομέα της ασφάλειας, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η PORTA BLOCK παρέχει στους πελάτες της μία μεγάλη γκάμα Συστημάτων Ασφαλείας και Παρακολούθησης. Επιπλέον, τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας αναλαμβάνουν τη σωστή εγκατάστασή των κατάλληλων για τον χώρο σας συστημάτων, τα οποία σας παρέχουν πλήρη ασφάλεια και προστασία.

Η συνεργασία μας με τους πιο καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού και το αξιόπιστο after-sales service μας, έχουν κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει για τη συνέπεια, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία της.

Η PORTA BLOCK μπορεί να ανταποκριθεί σε έργα κάθε μεγέθους, ιδιωτικά ή επαγγελματικά, αναλαμβάνοντας με την ίδια επιτυχία, τόσο ένα διαμέρισμα όσο και ένα κτιριακό συγκρότημα.

Συστήματα Ασφαλείας

H PORTA BLOCK διαθέτει συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, ενσύρματα ή ασύρματα, υψηλών προδιαγραφών και ικανά να ανταπεξέλθουν και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η εταιρεία μας, σας βοηθάει να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση προστασίας για το χώρο σας, καλύπτοντας τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συστήματα Παρακολούθησης

Τα σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα επιτήρησης της PORTA BLOCK, εντοπίζουν και καταγράφουν κάθε κίνηση στον προστατευόμενο χώρο, παρέχοντας τη δυνατότητα μετάδοσης της εικόνας ενσύρματα, ασύρματα, τηλεφωνικά ή διαδικτυακά.

Στην PORTA BLOCK πρωταρχικός σκοπός μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας. Κατά αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξειδικευμένες λύσεις και ποιοτικές after-sales υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν την άψογη και μακροχρόνια συνεργασία μας, με τους πελάτες μας.