Πέμ, 01/15/2015 - 00:04

Kryptos

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΟΡΑΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! 
 

Στην PortaBlock δεν κατασκευάζουµε απλά υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας.
Χαρίζουµε στιγµές ηρεµίας και γαλήνης, µέσα σε κάθε σπίτι. 

Απόδειξη; 
Το νέο πρωτοποριακό σύστημα αόρατης κλειδαριάς Kryptos, ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει την επιπλέον ασφάλεια, που χρειάζεστε! 

Δοκιµασµένο και στα πιο δύσκολα τεστ αντοχής, κατασκευασµένο από τα πιο ποιοτικά υλικά, το Kryptos αποτελεί απόδειξη της εγγυηµένης ποιότητας και αξιοπιστίας, του ονόµατος Porta Block.

Το Kryptos τοποθετείται στις πόρτες ασφαλείας Porta Block είτε κατά την κατασκευή τους, είτε εκ των υστέρων. 

Επιπλέον, µπορεί να τοποθετηθεί και στις περισσότερες πόρτες ασφαλείας της αγοράς, εφόσον το επιτρέπουν οι προδιαγραφές κατασκευής τους.

Διαθέτει immobilizer (control) µε κυλιόµενους κωδικούς (rolling codes) υψίστης ασφαλείας, συνδέεται µε ρεύµα (είτε κατευθείαν στην πρίζα, είτε στον ηλ. πίνακα), ενώ διαθέτει και µπαταρία, σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος. Συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών, ενώ αναλαµβάνουµε την αλλαγή της µπαταρίας που απαιτείται (προληπτικά), µετά την πάροδο 5 ετών. 

Εσείς ακόμη ψάχνετε την κλειδαριά;

Το Kryptos είναι έξυπνα τοποθετηµένο, ώστε να γνωρίζετε µόνο εσείς τη θέση του, ενώ η φωτιζόµενη διόπτρα του (για 2") λειτουργεί ως ένδειξη, ώστε να γνωρίζετε πότε είναι κλειδωµένο ή όχι. 

Τώρα, µπορείτε να είστε ακόµη πιο σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας, αλλά και των αγαπηµένων σας, αφού το Kryptos είναι αδύνατον να εντοπιστεί και να παραβιαστεί. 

Όσοι προσπάθησαν να «σπάσουν» το Kryptos, απλά µας επιβεβαίωσαν!

Kryptos.
Ασφάλεια που δεν τη βλέπεις,
κι όµως την αισθάνεσαι!

 

Porta Block kryptos

Η "Αρχή"

Τον Νοέµβριο του 1990, στα κεντρικά γραφεία της CIA στη Virginia των Ηνωµένων Πολιτειών, τοποθετείται ένα τεράστιο γλυπτό σε σχήµα S. Είναι το Kryptos, ίσως το διασηµότερο κρυπτογράφηµα όλων των εποχών, αφού κανείς µέχρι σήµερα δεν έχει καταφέρει να σπάσει το µυστικό του κώδικα. 18 χρόνια µετά, το 2008, το Kryptos δίνει το όνοµά του σε έναν νέο “µυστικό κώδικα”, που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στο εργοστάσιο της Porta Block. Πρόκειται για το νέο επαναστατικό σύστηµα αόρατης κλειδαριάς που εγγυάται ακόµη µεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία για κάθε χώρο, αφού ο κρυφός µηχανισµός λειτουργίας του είναι αδύνατον να εντοπιστεί και να παραβιαστεί. 

Όσοι προσπάθησαν να «σπάσουν» το Kryptos, απλά µας επιβεβαίωσαν!