Τετ, 01/28/2015 - 15:58

Κάγκελα Ασφαλείας

Πτυσσόμενα Κάγκελα Porta block

Νιώστε ασφαλείς, όλες τις εποχές!
Είναι ωραίο να κοιμάσαι και να μπαίνει το αεράκι στο δωμάτιο...
Τώρα μπορείτε να αισθάνεστε συνεχώς ασφαλείς στο σπίτι σας, ακόμη και με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές!

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της Porta Block είναι απαραβίαστα, προσαρμόζονται στα υπάρχοντα κουφώματα και πτύσσονται για να αφήνουν ελεύθερο όλο το χώρο. Είναι ιδανικά για εξοχικές κατοικίες, σπίτια, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Κατασκευασμένα από μασίφ ατσαλοσίδερο, σχεδιασμένα για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία, συνδυάζουν πτυσσόμενη και ανοιγόμενη κίνηση και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, Ral και Raf. Τα πτυσσόμενα κάγκελα Porta Block συνδέονται με μασίφ ατσάλινους πίρους και πριτσίνια, βαρέως τύπου.

Επιπλέον, είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν διαβρώνονται από την υγρασία.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα της Porta Block διατίθενται σε 4 διαφορετικούς τύπους, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στον τομέα της ασφάλειας!

01_Hercules
Μασίφ πλακέ διπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 5x20mm
02_Vulcan
Μασίφ τετράγ. διπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 12x12mm
03_Atlas
Μασίφ πλακέ διπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 8x20mm
04_Titan
Μασίφ πλακέ τετραπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 5x20mm

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Porta block διατίθενται σε όλα τα χρώµατα RAL, αλλά και ειδικούς χρωµατισµούς της επιλογής σας.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Porta block μπορούν να συνδιαστούν και με τα αντικουνουπικά συστήματα-σήτες PLISSE / GIOCONDA and FREE
DOWNLOAD PDF PLISSE - PDF FREE