Συναγερμοί - Κάμερες

Η εμπειρία μας, αλλά και οι γνώσεις που χτίζουμε καθημερινά στον τομέα της ασφάλειας, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η PORTA BLOCK παρέχει στους πελάτες της μία μεγάλη γκάμα Συστημάτων Ασφαλείας και Παρακολούθησης ( Συναγερμοί - Κάμερες ). Επιπλέον, σας προσφέρουμε μια νέα σημαντική υπηρεσία: την Υπηρεσία Μελέτης και Ανάλυσης Κινδύνου. Ένας ειδικός συνεργάτης μας θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα χαρτογραφήσει τα αδύναμα σημεία του, καθώς και τους παράγοντες που τον καθιστούν λιγότερο ασφαλή και ευάλωτο.

Συναγερμοί - Κάμερες - Συστήματα Ασφαλείας και Παρακολούθησης Porta Block

Συστήματα Ασφαλείας και Παρακολούθησης

Η εμπειρία μας, αλλά και οι γνώσεις που χτίζουμε καθημερινά στον τομέα της ασφάλειας, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η PORTA BLOCK παρέχει στους πελάτες της μία μεγάλη γκάμα Συστημάτων Ασφαλείας και Παρακολούθησης. Επιπλέον, τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας αναλαμβάνουν τη σωστή εγκατάστασή των κατάλληλων για τον χώρο σας συστημάτων τα οποία σας παρέχουν πλήρη ασφάλεια και προστασία.

Συναγερμοί - Κάμερες - SLA ALARM Porta Block

SLA.ALARM

Το Σύστηµα Αποτροπής Διαρρήξεων SLA.ALARM είναι ένα αυτόνοµο σύστηµα συναγερµού το οποίο αντιλαµβάνεται τους διαρρήκτες και τους αποµακρύνει, πριν επιχειρήσουν να κάνουν διάρρηξη ή να προκαλέσουν φθορά στην πόρτα σας.

Η ενεργοποίηση του συστήµατος γίνεται µε ασύρµατο τηλεχειριστήριο.

Συναγερμοί - Κάμερες - Μελέτη Ανάλυσης Κινδύνου Porta Block

Μελέτη Ανάλυσης Κινδύνου

Επιθυμώντας να σας παρέχει συνεχώς το καλύτερο στον τομέα της ασφάλειας, η PORTA BLOCK σας προσφέρει μια νέα σημαντική υπηρεσία: την Υπηρεσία Μελέτης και Ανάλυσης Κινδύνου. Ένας ειδικός συνεργάτης μας θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα χαρτογραφήσει τα αδύναμα σημεία του καθώς και τους παράγοντες που τον καθιστούν λιγότερο ασφαλή και ευάλωτο.