Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Οι Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Porta Block, παρέχουν πέντε επίπεδα ασφάλειας και θωράκισης, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, προστασία και ασφάλεια, απέναντι σε κάθε κίνδυνο!
H PortaBlock κατασκευάζει και διαθέτει πέντε τύπους θωράκισης Θωρακισμένων Πορτών Ασφαλείας, καλύπτοντας έτσι την κάθε σας ανάγκη και προτίµηση για την πόρτα σας:
1. Βασική Θωράκιση Shell: Mία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ασφάλεια 14 σημείων.
2. Ενισχυμένη Θωράκιση Rock: Mία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ασφάλεια 17 σημείων.
3. Πρωτοποριακή Θωράκιση Revolution: Mία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ασφάλεια 17 σημείων.
4. Ενισχυμένη Θωράκιση Pivot: Mία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ασφάλεια 12 σημείων.
5. Απόλυτη Θωράκιση Diamond: Mία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ασφάλεια 25 σημείων.
Δείτε παρακάτω όλες τις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Porta Block.

Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Porta Block Shell με Βασική Θωράκιση 14 σημείων

Shell

Βασική Θωράκιση

Η Shell είναι μία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ατσάλινα φύλλα 1.0mm γαλβανισμένα, ενωμένα με κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις, με μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου και 14 σημεία ασφαλείας. Αποτελεί τη βασική μας θωράκιση η οποία όμως σας παρέχει ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Porta Block Rock με Ενισχυμένη Θωράκιση 17 σημείων

Rock

Ενισχυμένη θωράκιση

Η Rock είναι μία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ατσάλινα φύλλα 1.25mm γαλβανισμένα, ενωμένα με κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις, με μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου και 17 σημεία ασφαλείας. Αποτελεί την ενισχυμένη μας θωράκιση η οποία όμως, σας παρέχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Porta Block Rock με Πρωτοποριακή Θωράκιση 17 σημείων

Revolution

Πρωτοποριακή θωράκιση

Η Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Revolution διαθέτει ηλεκτρομηχανική κλειδαριά Iseo Fiam X1R κυλίνδρου (τεχνολογία με γρανάζια και καταπέλτη) η οποία είναι μη ανιχνεύσιμη εξωτερικά, αφού δεν έχουμε οπτική επαφή. Ξεκλειδώνει με τηλεκοντρόλ RC, με δακτυλικό αποτύπωμα ή με Smartphone.

Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Porta Block Pivot με Ενισχυμένη Θωράκιση 12 σημείων

Pivot

Ενισχυμένη θωράκιση

Η Pivot είναι η νέα Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας της PORTA BLOCK με δυνατότητα να καλύπτει μεγάλα ανοίγματα και να δημιουργεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχεδιαστικό αποτέλεσμα, λόγω του ιδιαίτερου τρόπου ανοίγματός της, γύρω από τον άξονα της.

Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Diamond Porta Block Rock με Απόλυτη Θωράκιση 25 σημείων

Diamond

Απόλυτη θωράκιση

Η Diamond είναι μία Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με ατσάλινα φύλλα 1.5mm γαλβανισμένα, ενωμένα με κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις, με μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου και 25 σημεία ασφάλειας. Αποτελεί την απόλυτη θωράκιση. Διαθέτει νευρώσεις τεχνολογίας “Down Force” (διπλά νεύρα) υψηλής αντιδιαρρηκτικής προστασίας και πλάκα μαγγανίου για προστασία της κλειδαριάς, του KRYPTOS και του σύρτη ασφαλείας νυκτός.