Τρί, 10/13/2015 - 00:46

Χρήσιμες Συμβουλές

Πώς µπορώ να ενισχύσω την ασφάλεια του σπιτιού µου;
Τα κλειδιά δεν θα πρέπει να δίνονται σε τρίτους (π.χ. παρκαδόροι) ούτε θα πρέπει να τα αφήνουµε εκτεθειµένα σε κοινή θέα. Επίσης αντίγραφα θα πρέπει να βγάζουµε σε κλειθροποιούς της εµπιστοσύνης µας. Για τα αναβαθµισµένα µοντέλα πορτών ασφαλείας µε σύστηµα immobilizer, ακόµη κι εάν αντιγραφεί το κλειδί είναι αδύνατον να ξεκλειδώσει την πόρτα εάν πρώτα δεν πραγµατοποιηθεί η διαδικασία καταχώρισης του νέου κλειδιού στη µνήµη της κλειδαριάς. 

Η αποσφράγιση των κλειδιών θα πρέπει να γίνεται πάντοτε παρουσία του πελάτη ενώ κάτοχοι κλειδιών θα πρέπει να είναι όλα τα µέλη της οικογένειας που ζουν στο σπίτι. Εφόσον δεν υπάρχει θυρίδα, κάποιο πολύ κοντινό συγγενικό µας πρόσωπο θα πρέπει να έχει ένα αντίγραφο για περίπτωση ανάγκης. 

Οι πόρτες Porta Block διαθέτουν προαιρετικά και δεύτερο «µατάκι» σε χαµηλότερο ύψος, ώστε να µπορούν όλοι να ελέγχουν µε ασφάλεια τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

Τι επιπλέον µου προσφέρει το Kryptos;
Το σύστηµα αόρατης κλειδαριάς Kryptos που λειτουργεί χωρίς κλειδί εξασφαλίζει την επιπλέον προστασία που χρειάζεστε, αφού είναι αδύνατον να εντοπιστεί και να παραβιαστεί, ακόµη κι αν καταστραφεί η κλειδαριά ασφαλείας.

Τι επιπλέον πρέπει να κάνω για τη συντήρηση της πόρτας µου;
Τίποτε απολύτως. Τα προϊόντα της Porta Block εγγυώνται από κατασκευής τους αντοχή και απροβληµάτιστη χρήση για δεκαετίες.

Πώς µπορώ να εξοφλήσω την αγορά µου;
Με µετρητά ή σε έως και 24 άτοκες δόσεις.