Κλειδαριές

Η Porta Block συνεργάζεται µε όλες τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες κλειδαριών και σύγχρονων συστηµάτων ασφαλείας στην Ευρώπη. Από τις παραδοσιακές σιδερένιες κλειδαριές µέχρι τα νέα προηγµένα συστήµατα ηλεκτρονικών καρτών, τα προϊόντα που προσφέρουµε στους πελάτες µας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις στον τοµέα της ασφάλειας.

Omega Plus

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙ∆ΑΡΙΑΣ OMEGA 
Ο υψηλής τεχνολογίας µηχανισµός µε γρανάζια που διαθέτει (κατοχυρωµένη ευρεσιτεχνία) αποκλείει την περίπτωση µπλοκαρίσµατος της κλειδαριάς παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία. 

 Η κλειδαριά αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριάς ασφαλείας θωρακισµένης πόρτας. (CISA, ATRA, MOTTURA, POTENT,TESIO, SECUREMME κλπ.)

1. Η κλειδαριά OMEGA PLUS παραδίδεται µε ένα µπλε σφραγισµένο σακουλάκι το οποίο περιέχει: 
τρία πτυσσόµενα κλειδιά µε πράσινη ένδειξη (1η ζωή) και µια κάρτα ιδιοκτησίας µπλε χρώµατος, απαραίτητη για να έχει ο χρήστης τη δυνατότητα κατασκευής επιπλέον κλειδιών OMEGA. 
Η κατασκευή των κλειδιών OMEGA γίνεται µόνο από τα εξουσιοδοτηµένα καταστήµατα OMEGA SECURITY POINT από ηλεκτρονική µηχανή υψίστης ακριβείας, αποκλειστικά και µόνο µε την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας.

2. Επιπλέον, µέσα στο µπλε σακουλάκι θα βρείτε ένα σακουλάκι άσπρου χρώµατος το οποίο περιέχει:
α) ένα κλειδί µε κίτρινη ένδειξη (2η ζωή) 
β) µια κάρτα ιδιοκτησίας µπλε χρώµατος µε τον κίτρινο και τον κόκκινο κωδικό (3η ζωή).

Σε περίπτωση ανάγκης µπορείτε εύκολα και µόνοι σας να ακυρώσετε τα κλειδιά µε την πράσινη ένδειξη (1η ζωή), απλά και µόνο λειτουργώντας το κλειδί µε την κίτρινη ένδειξη στην κλειδαριά. 
Προσοχή! Στην περίπτωση που λειτουργήσετε το κίτρινο κλειδί δεν µπορείτε να ξαναγυρίσετε στην 1η ζωή.

Η κάρτα αυτή αναγράφει τον κωδικό της 2η και της 3ης ζωής (στην 3η ζωή δίνεται µόνο ο κωδικός και όχι κλειδί) και είναι απαραίτητη στον χρήστη για την κατασκευή επιπλέον κλειδιών OMEGA, από τα εξειδικευµένα καταστήµατα OMEGA SECURITY POINT.

Η κλειδαριά OMEGA PLUS παραδίδεται µε έναν βασικό συνδυασµό και καινοτοµεί µε την παροχή δύο επιπλέον συνδυασµών αλλαγής. 

Η αλλαγή του συνδυασµού µπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη. 

Διαθέτει πρακτικό πτυσσόµενο κλειδί και είναι εγκεκριµένη από το Ιταλικό “ISTITUTO GIORDANO”.

BACK